Paide linna tulud suurenesid hüppeliselt

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide raekoda.
Paide raekoda. Foto: Tiit Reinberg

Kui möödunud aasta esimese kolme kuu jooksul laekus tulumaksu Paide linnaeelarvesse 915 728 eurot, siis käesoleva aasta esimese kolme kuuga on laekumine 991 452 eurot, mis on 8,3 protsenti enam. Selle aasta esimesse kvartalisse oli prognoositud tulumaksu laekumise tõusu 4,4 protsenti

2012. aasta esimese kolme kuu jooksul on Paide linnaeelarvesse laekunud 75 724 euro võrra enam tulumaksu kui 2011. aasta sama perioodi jooksul.
Paide linnapea Kaido Ivask´i sõnul on selle aasta linnaeelarve kasvuprognoosidega oldud tagasihoidlikud ja jätkatakse samal lainel. «Arvestasime esimeses kvartalis üle neljaprotsendise tõusuga. Hetkeseis näitab, et kasv on prognoositust pea poole võrra suurem. See on rõõmustav uudis, kuid ärgem unustage, et need on alles esimese kolme kuu tulemused. Lähtume tegevuses siiski esialgsest ja tagasihoidlikust prognoosist. Eelarve sai tehtud konservatiivne ja jätkame samal põhimõttel,» ütles Ivask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles