Teatejooks toetab tänavu liikumisvõimetu Järvamaa poisi ravi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Neljapäeval koguneb Paide gümnaasiumi staadionile 32 võistkonda ligi 300 põhikooliõpilasega kümnest maakonna koolist, et joosta liikumisvõime kaotanud laste ravi heaks Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses.


Üle Eesti joostakse 21 linnas ja kogutakse annetusi kolme noore patsiendi raviks, need on Christella (9), Hendra (10) ja Türi vallas Säreveres elav 15aastane Janar, kelle eesmärk on saada käed liikuma, et saaks ise süüa, arvutis tööd teha ja ratastoolis liikuda.
Nende kolme lapse lood on kättesaadavad siin: http://www.teatejooks.ee/toeta.html
Täiskasvanud saavad teatejooksus osalevate laste panust toetada annetusega, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 2,50 eurot) või tehes võimalustekohase ülekande SA Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse heategevuskontole SEB pangas 10220055979011.

Paides kõlab heategevusliku teatejooksu stardipauk kell 13. Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ütles, et sellele eelnevad jooksusärkide jagamine, avakõned ning soojendusring Eesti naiste korvpalli meistervõistkonna Eclex mängijate Kerttu Jallai, Kaia Kose, Kerdu Albert-Leaneri ja Paidest pärit Marit Maaringuga. Soojendusvõimlemist teeb Paide võimlemiskooli Exiti järelkasvurühm.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles