Laupäevase Järva Teataja paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

*Eile algas Türil viies üle-eestiline lastekooride konkurssfestival, mis tõi väikelinna kokku 25 A- ja B-kategooria koori rohkem kui 800 lauljaga

*Jalakäijad ja jalgratturid peavad tähelepanu teritama, sest uuel nädalal, kui viis Järvamaa omavalitsust saavad elektriauto kätte, suureneb mootorimürata läheneva auto tõenäosus.

*Üleeile Paide gümnaasiumi staadionil peetud V–IX klasside õpilastele mõeldud heategevuslikust teatejooksust võttis osa 32 võistkonda ligi 300 lapsega kümnest maakonna koolist.

*Üle-eestilisel põhikoolide kooliteatrite festivalil Kuusalus pälvis Koeru keskkooli 4H teatritrupp Rõõmurullid ühe kolmest laureaadi tiitlist, mõisakoolide teatrifestivalilt lisandus veel preemiad.

*Lõppeval kodanikuühiskonna nädalal otsiti võimalusi Eestit paremaks muuta. Filmimees Artur Talvik peab muudatuste oluliseks eelduseks kodanikujulgust.

*Järva Teataja palus poolesajal Paide ja Türi ühisgümnaasiumi 16-17aastasel noorel vastata küsimustele, saamaks teada, kui palju nad päevapoliitikat jälgivad ja kas soovivad valima minna.

*Iluaednik on igal kevadel raske valiku ees, mida võtta, mida jätta, sest armastatud aialillede ja ilutaimede põnevad aretised ja uute sortide värvikirevus võtavad silme eest kirjuks.

*Järvamaa noori kardisõitjaid, Türi poissi Karl Leesmaad ja Paides elavat Martin Leotootsi tänavu ühes klassis sõitmas ja omavahel konkureerimas ei näe, mis aga ei tähenda, et nad kõrgete kohtade nimel võistlustulle ei astuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles