Kiiruskaamera aitas tabada paadunud liiklushuligaani

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Bojarov
Aleksei Bojarov Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Tallinna–Tartu maanteel olevate kiiruskaameratega tõestati, et aasta algul juhtimisõiguseta jäänud Aleksei Bojarov kihutas maanteel autoga sellele vaatamata edasi.

Bojarov jäi kiiruseületusega vahele esmaspäeval ja et tal oli 23. veebruaril autojuhtimise õigus ära võetud, sai ta nüüd karistuseks seitse päeva aresti.


Seejärel selgus, et Bojarov on ajavahemikus 30. aprill kuni 7. mai kiiruskaameratele kihutamisega vahele jäänud viiel päeval. 30. aprillil oli tema sõitu fikseerinud koguni kolm kiiruskaamerat.
Neljapäeval tõid politseinikud Bojarovi arestimajast uuesti kohtusaali, kus hakati arutama kiiruskaameratega tõestatud seaduserikkumisi.


Bojarov autojuhtimist tagasi ei ajanud ja tunnistas, et sõitiski nendel päevadel Tallinna–Tartu maanteel ja ületas ka kiirust.
Paide politseijaoskonna menetlus- ja ennetusteenistuse vanem Virginia Ciunite küsis kohtult Bojarovi karistuseks lõpptulemusena 13 päeva aresti.
Bojarov palus kohtult teha aresti asemel ühiskondlikult kasulikku tööd, millega politsei esindaja nõustus. Et päev aresti võrdub kahe tunni ühiskondlikult kasuliku tööga, karistaski kohus korduvalt loata sõidu ja kiiruseületusega vahele jäänud Bojarovit 26 tunni üldkasuliku tööga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles