Ilmataat andis Türi lillelaadale armu

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Kui nädala algul ennustasid ilmaportaalid, et neljapäevast hakkab Kesk-Eestis sadama ning vihma peaks jätkuma ka reedeks ja laupäevaks, on nüüd ennustus põhjalikult muutunud.

Eile lõunaajal ennustas Ilmajaam.ee, et reedel on Türi kohal taevas sootuks pilvitu, terve päeva paistab päike ja sooja on 15 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval on ilm küll pilvine, kuid Türil ei tohiks piiskagi vihma tulla. Sooja on nädalavahetusel 10–14 kraadi.


Türi aianduse ja mesinduse seltsi juhatuse esimees Liivi Lohvart ütles, et kõik on juubelihõnguliseks 35. lillelaadaks valmis. Tavapärases headuses ootavad külastajaid linnavõimlas käsitöönäitus ja end laada maskotiks nimetada võiv Türi puhkpilliorkester.


Rääkimata sellest, et välja on müüdud üle 700 müügikoha ja laadal on tavapärasest suurem pind taimedele.
Laadapäevadel 18.–20. maini töötab laadaraadio, laval tutvustavad end puukoolid, esinevad bändid ja Türi valla isetegevuslased. Samuti näeb Türi valla käsitöötegijate moeetendust teemal «Taimest tehtud».


Mõeldud on ka lastele, kellele pakutakse atraktsioone, ponisõitu ja mõnusat olemist lastehoius sellal, kui vanemad osturinge teevad. Lastehoid asub linnavõimlas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles