Patsient eelistab kiirusele head koostööd

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aive Volter peab arsti ja patsiendi omavahelist suhet ning visiidi sobivust päevakavaga nii oluliseks, et on näiteks ortodont dr Külvi Asarovi juurde pääsemist nõus ootama mõned päevad pakutust kauem.
Aive Volter peab arsti ja patsiendi omavahelist suhet ning visiidi sobivust päevakavaga nii oluliseks, et on näiteks ortodont dr Külvi Asarovi juurde pääsemist nõus ootama mõned päevad pakutust kauem. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa patsient valib arsti juures käimiseks aja, mis sobib kõige paremini tema päevaplaaniga. Oluline on ka võimalus arstide vahel valida, aga see toob kaasa pikad ooteajad.

Koerulase Aive Volteri Paides arsti juures käimine sõltub nii bussiaegadest kui ka näiteks sellest, kas tal on samal päeval tööga seoses Paidesse asja. Veel püüab ta ühitada enda ja lapse arsti juures käimisi.


Volter rõhutab, et temale on oluline, kelle juures ta käib, ning sobiva arsti juurde saamist talle sobival kellaajal on ta nõus ootama ka mõne päeva rohkem. «Kui alustan ühe arsti juures käimist, siis ma ei taha neid vahetada, lihtsalt selle ühega on arsti-patsiendi suhe ja omavaheline koostöö tekkinud,» selgitab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles