Kodukant meelitas matkapesa punuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu pakub Matkapesa kaubamärgi all tegutsev osaühing Ahtja kanuu-, jalgratta- ja kombineeritud matku ning paadi- ja kanuulaenutust Väinjärvel. Ettevõtte juhatuse liige Toomas Tammik lubab, et valikusse lisanduvad peagi ka rabamatkad.
Praegu pakub Matkapesa kaubamärgi all tegutsev osaühing Ahtja kanuu-, jalgratta- ja kombineeritud matku ning paadi- ja kanuulaenutust Väinjärvel. Ettevõtte juhatuse liige Toomas Tammik lubab, et valikusse lisanduvad peagi ka rabamatkad. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Koeru noormees Toomas Tammik kippus pärast ülikooli kodukanti tagasi. Kui sobivat töökohta ei leidunud, asutas ta ettevõtte ja näitab nüüd turistidele Koeru kandi kaunist loodust.

Eelmisel suvel, kui kehakultuuri õpingute lõpuni Tallinna ülikoolis oli jäänud veel aasta, hakkas Toomas Tammik otsima võimalusi kodukanti tagasi tulla ja seal rakendust leida.


Et kehakultuuri või terviseedenduse alal tegutsejale keegi tööd ei pakkunud, tuli endale ise töökoht luua. Aasta aega kogus Tammik ülikooli kõrvalt töötades raha, et osta esimene paat ja sellega Väinjärvel huvilisi sõidutama hakata.


Tugeva tõuke matkafirma arendust tõsiselt käsile võtta andis Tammikule Järvamaa turismiettevõtjate ühisturunduse projekt, millega ta eelmisel sügisel liitus.
Nüüd on Matkapesa kaubamärgi all tegutseval osaühingul Ahtja peale paadi ka kuus EASi toetusega ostetud kanuud ja kümme jalgratast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles