Küsimus: Millist tegevust ja kultuuriprogrammi pakub maakaitsepäev Roosna-Allikul 23. juunil?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anneli
Karma
Roosna-Alliku rahvamaja juhataja

Kultuuriprogramm on jagatud kaheks, esimene osa on selline rahvuslikum. Seal astub üles Roosna-Alliku naisrühm Roosi, kes esitab kava, mille nad õppisid selgeks juuni algul olnud Kalevi võimlemispeoks. Samuti esinevad eakate rühm Läte ja Türi puhkpilliorkester.
Meile on see väga eriline sündmus, et puhkpilliorkester siin mängib, sest Roosna-Allikul pole aastaid puhkpillikontserti olnud, kuigi siin on kunagi olnud tugev puhkpillimängimise traditsioon.
Seejärel annab Järva maavanem kätte mastivimplid kaunite kinnistute omanikele. Pärast seda kontsert jätkub, aga natuke nooruslikumalt, sest üles astuvad meie noored hip-hop-tantsijad Kätlin Merisalu juhendusel.
Lisaks siis tavapärased infopunktid, mis tutvustavad Kaitseliitu ja selle eriorganisatsioone, avatud on lasketiir, relvastuse ja tehnika näitus ning tutvustus. Näha saab ka staabi- ja sidepataljoni, politsei ja päästeameti väljapanekuid ning kõhutäiteks süüa sõdurisuppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles