Põllumajandusministeerium koondab esindused Paidesse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadkülv.
Kevadkülv. Foto: AFP / Scanpix

Täna avas põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Paides ministeeriumi Järvamaa keskuse, kus hakkavad tööle PRIA, Veterinaar- ja Toiduameti, Põllumajandusameti ja Jõudluskontrolli Keskuse kohalikud esindused, kokku 30 inimest.

«On oluline, et kohalikud inimesed saaksid riigi pakutavad teenused kätte oma maakonna keskusest ega peaks tingimata sõitma selleks Tallinnasse või Tartusse,» ütles Seeder. «Põllumajandusministeeriumi allasutuste kohalike esinduste abiga saame paremini olla abiks kohalikele põllumeestele, talupidajatele ja maaomanikele ning samas aitame kaasa ka maaelu arengule.»

Minister rõhutas, et põllumajandusministeeriumi allasutusi koondav Järvamaa keskus on oluline samm maakonnakeskuste tugevdamise suunas.
Uus haldushoone saadi vahetuskorras võõrandamise teel Paide linnalt ning selle täielik renoveerimine läks maksma 620 000 eurot. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles