Bussireisid.ee vahetas nime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe bussid..
Sebe bussid.. Foto: Peeter Langovits.

Bussipiletite müügikeskkonnd Bussireisid.ee võtab alates esmaspäevast kasutusele uue nime Tpilet.ee.Harjumusest www.bussireisid.ee keskkonda külastavad kliendid suunatakse esmaspäevast automaatselt uuele leheküljele.

Koos nimevahetusega saab uue ilme ka veebilehekülg, teatas Tallinna Bussijaam OÜ BNS-ile. Lähinädalatel lisandub Tpilet.ee nutitelefoni versioon ning ka krediitkaardiga maksmise võimalus.

“Loogika uue nime Tpilet valiku taga on lihtne – “T” sümboliseerib transporti ehk teisisõnu teed,” ütles piletimüügikeskkonna omanikfirma OÜ Tallinna Bussijaam juhatuse liige Andres Osula. Tpilet.ee eesmärk on Osula sõnul kujuneda piletimüügikeskkonnaks laiemas tähenduses kui on võimalik pelgalt bussidele viitava nimekujuga.

Senine piletimüügikeskkond Bussireisid.ee toodi Eestis internetikasutajateni 2002. aastal. Tollal oli tegu lähiregioonis uudse võimalusega soetada bussipilet kodu- või tööarvuti juurest lahkumata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles