Narkootikumide leviala laieneb

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süstal heroiiniga..
Süstal heroiiniga.. Foto: Reuters/SCANPIX.

Politsei on Järvamaalt tänavu kätte saanud 220 grammi narkootikume, võrreldes varasemaga on korraga leitud kogused siiski vähenenud.

Eelmise nädala lõpul andis politsei- ja piirivalveamet ülevaate Lääne prefektuuris esinenud narkootikumidega seonduvatest kuri- ja väärtegudest.

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson tõi näiteks, et tänavu on tööpiirkonnas ära võetud juba rohkem kui 32 000 euro eest narkootikume, sealhulgas 2010 ecstasy-tabletti.
Statistikast selgub ka, et Järvamaalt on kätte saadud 220 grammi amfetamiini. «See kogus saadi kätte kahe haarangu käigus, aga levitaja oli sama grupp,» täpsustas Sempelson.

Paide politseijaoskonna vanemkomissar noorsoopolitseinik Malle Hermanson lisas, et amfetamiini puhul on suur kogus juba alates kolmest grammist, karistusseadustiku paragrahvi 184 järgi võib suures koguses narkootikumide omajat oodata 3–15 aastat vangistust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles