Nädala TOP 5

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval uudistasid Järvamaa haigla sünnitusosakonna võimalusi Rapla maakonna ajalehe Nädaline ajakirjanik Reet Saar ja fotograaf Siim Solman, kellele tutvustas osakonda juhataja Marju Raja. 
Rapla maakonnahaigla juures sellest aastast enam sünnitusosakonda pole ja naised peavad valima, kuhu sünnitama sõita. Novembris käisid tutvumisreisil Raplamaa arstid ja jäid Raja teada rahule. 
Raja lausus, et tänavu on 16 sünnitajast kaks olnud Raplamaalt. Rapla ajakirjanike üllatuseks oli teisipäevalgi ühes perepalatis kodukandi inimene, Paides oma kolmanda lapse ilmale toonud Angela Palling Kärust.
Teisipäeval uudistasid Järvamaa haigla sünnitusosakonna võimalusi Rapla maakonna ajalehe Nädaline ajakirjanik Reet Saar ja fotograaf Siim Solman, kellele tutvustas osakonda juhataja Marju Raja. Rapla maakonnahaigla juures sellest aastast enam sünnitusosakonda pole ja naised peavad valima, kuhu sünnitama sõita. Novembris käisid tutvumisreisil Raplamaa arstid ja jäid Raja teada rahule. Raja lausus, et tänavu on 16 sünnitajast kaks olnud Raplamaalt. Rapla ajakirjanike üllatuseks oli teisipäevalgi ühes perepalatis kodukandi inimene, Paides oma kolmanda lapse ilmale toonud Angela Palling Kärust. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Lõppenud nädala viis loetumat uudist Järva Teataja kodulehel on:

Märksõnad

Tagasi üles