BMW lõpetas sõidu avariiga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Nädalavahetusel Türil tööd teinud politseipatrullile jäi ööl vastu laupäeva kella kolme ajal silma sõiduauto BMW, mida otsustati kontrollida. Kui politseinikud juhile peatumismärguande andsid, ei jäänud auto seisma vaid juht lisas masinale hoogu juurde ja hakkas põgenema. Umbes kilomeeter kestnud tagaajamine lõppes liiklusõnnetusega. Ristmikule liiga suure hooga sõitnud juht kaotas BMW üle kontrolli, auto paiskus haljasalale ja siis vastu posti.

Masinast hüppas välja kolm inimest. Kaks noort meest, kaasa arvatud 17aastane juht panid jooksu. Politseinikud said aga auto lähedalt kätte alaealise purjus neiu.

Türi valla piirkonnapolitseinik Alo Allemann ütles, et masina juht on politseile teada. Kuigi teda sel ööl kätte ei saadud, kutsutakse noormees kindlasti politseisse selgitusi andma ja talle vormistatakse vastavad materjalid.

 Autos olnud seltskonnaga oli politseinikutel tol ööl kokkupuuteid ennegi. Purjus alaealisele neiule, kes pärast põgenemiskatset auto juurest kätte saadi, vormistati tol ööl juba varem üks materjal ning ta viidi koju kainenema. Neiu aga koju ei jäänud. Politseinikud kuulasid ta sündmuskohal üle ning viisid ta taas koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles