Esita presidendile küsimusi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves ja sisenõunik Heli Suvi käisid Paide-visiidi ajal Vallitornis asuvas ajakeskuses Wittenstein ajas rändamas, kus riigi esimene mees haaras kätte ka mõõga.
President Toomas Hendrik Ilves ja sisenõunik Heli Suvi käisid Paide-visiidi ajal Vallitornis asuvas ajakeskuses Wittenstein ajas rändamas, kus riigi esimene mees haaras kätte ka mõõga. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Detsembri algul ilmub Järva Teatajas intervjuu president Toomas Hendrik Ilvesega. Selleks et Kadrioru-kohtumisel küsitaks presidendilt tõeliselt olulisi küsimusi, mis meie lugejatele korda lähevad ja mida nad teada tahavad, ootame lugejate panust!

Järgmise esmaspäeva hommikuni  on võimalik saata presidendile küsimusi, mis puudutavad nii päevakajalisi üleeestilisi teemaid kui ka otseselt Järvamaa olukorda ja tulevikku.

Küsimusi on võimalik esitada neljal viisil. *Saata e-kiri aadressile: merili.nikkolo@jt.ee või *postkasti Väike-Aia 5, Paide. *Kirjutada küsimus meie veebileheküljele vastava uudise alla, kuid siis peaks vastaja vähemalt avaldama oma elukoha ja eesnime. Anonüümsed küsimused arvesse ei lähe. *Avaldada küsimusi ja mõtteid Järva Teataja Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles