Noortekeskus kogub laada tarvis rõivaid ja jalanõusid

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide avatud noortekeskuse töötajad koguvad laste- ja noorterõivaid ning jalanõusid, et järgmisel laupäeval need viie krooniga taaskasutuslaadal maha müüa. Tulu läheb Paide Andeka Lapse sihtkapitalile, mis kasutab raha tublide laste toetuseks.


Noortekeskus on kogunud asju esmaspäevast. Laada tarvis on toodud sadu rõivaesemeid, aga ka jalanõusid ja mänguasju.
Noortekeskuse töötajad Helen Ojala ja Jane Laus ütlesid, et ainuke nõue rõivastele ja jalanõudele on, et need oleksid puhtad ja terved. «Inimesed võiksid tuua selliseid rõivaid, mida kannaksid ka ise või paneksid oma lapsele selga,» lisas Laus.

Ojala ja Laus vaatavad toodud asjad üle, et väga kulunud või katkiseid esemeid  müüki ei satuks. Müügiks kõlbmatuid rõivaid ära ei visata. Laus sõnas, et neil on kutsutud külla inimene, kes õpetab vanadest rõivastest uusi tegema. Kui müügist peaks asju üle jääma, tahab noortekeskus annetada need abivajajatele.

Noortekeskus (Tallinna 11) võtab rõivaid ja jalanõusid vastu järgmise neljapäevani kella 15st 18ni.
Asjad lähevad müüki järgmisel laupäeval Paides kella 10st 17ni kestval taaskasutuslaadal. Samal ajal on Paides jürilaat, kuhu on end kirja pannud üle saja käsitöölise ja kaupleja. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles