Ujuja tõi rahvusvaheliselt võistluselt medaleid

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel Tartus Aura keskuses olnud rahvusvahelisel ujumisvõistlusel «Tartu kevad 2009» teenis Järvamaa noorujuja Kätlin Pent hõbe- ja meeskondliku pronksmedali.


Türi ujumisklubi treener Otto Männa sõnas, et neljandat korda korraldatud võistlusel võtsid mõõtu viie riigi ujujad. «Eesti, Läti, Leedu, Soome ja Rootsi olid esindatud erinevate ujumisklubidega,» täpsustas ta. «38   klubi panid välja 391 ujujat, kes võistlesid kas absoluut- või noortearvestuses.»

Männa selgitas, et Türilt oli kohal seitse ja Paidest neli ujujat. Eraldi tõstis ta esile Kätlin Pendi tulemusi. «Nii näiteks ujus ta pronksmedali võitnud teatevõistkonnas oma vahetust kiiremini, kui ta tegi seda  eraldi distantsil,» lisas ta.
Kõigi väljaujutud aegadega Männa päris rahule ei jäänud,  aga tippvormi ajastada ongi tema meelest veel vara. «Peale selle olid võistlused pikas basseinis, kus ujumine vajab veel harjutamist,» lisas ta.
Järgmine jõuproov on ujujatel tulemas järgmise nädala pühapäeval, mil Paide ujulas on Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistlused. (JT)

TULEMUSED
«Tartu kevad 2009» (noortearvestus)
Kätlin Pent Ujumise spordiklubist: 50 m selili II koht, aeg 33,98; 50 m vabalt 5. koht, aeg 30,34; 50 m liblikat 5. koht, aeg 33,59; 100 m selili 5. koht, aeg 1:13,29; 200 m selili 8. koht, aeg 2:38,77; 4 × 50 m vabalt teateujumine III koht, aeg 29,50 (Pendi vahetuse aeg). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles