SEB avas Türil sularahavaba kontori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2DK: SEB juhatuse esimees Riho Unt uuenenud Paide kontoris Vainu tänaval.
DK/FOTO DMITRI KOTJUH,JÄRVA TEATAJA
2DK: SEB juhatuse esimees Riho Unt uuenenud Paide kontoris Vainu tänaval. DK/FOTO DMITRI KOTJUH,JÄRVA TEATAJA Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uues kohas Viljandi 1, türilastele ärimajana tuntud hoone esimesel korrusel alustas SEB Türi kontor tööd 1. veebruaril.

Tund pärast avamist oli kontorisse tekkinud isegi järjekord ja mõningast segadust tundsid kliendid enda järjekorda seadmisel.

Teenindaja Sirje Ehasalu sõnas, et järjekorraaparaati neil tõesti pole, kuid polnud ka eelmises kontoris. «Järjekord on ajutine, sest oleme siin selleks, et õpetada kliente oma rahaasjadega hakkama saama,» ütles ta.

Nimelt on tegemist sularahavaba kontoriga, kus pangatöötaja ei võta vastu ega väljasta raha. Tehinguid saab teha samas hoones, kuid kontorist väljas paiknevas sularaha sisse- ja väljamakse automaadis. Seetõttu on ka uues kohas teeninduskohti vähem ja klientidele abiks kaks töötajat.

Samaks jäid Türi kontori lahtiolekuajad: esmaspäevast reedeni kell 10–17, lõuna kell 13.30–14, kuid sularaha sisse- ja väljamakse automaati on võimalik kasutada hoone lahtiolekuaegadel: esmaspäevast reedeni kell 8.30–23 ning laupäeval ja pühapäeval kell 12–23. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles