Ajakeskus meelitab lätlasi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Wittenstein juhataja Ants Hiiemaa.
SA Wittenstein juhataja Ants Hiiemaa. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Homme algab Riias rahvusvaheline turismimess Baltour. Sihtasutuse Põhja-Eesti Turism  väljapanekus on ainsa Järvamaa ettevõttena esindatud SA Ajakeskus Wittenstein.

Põhja-Eesti Turismi projektijuhi Silja Talviste ütlust mööda tagavad nemad messiboksis tööd tegevatele ettevõtjatele tasuta sissepääsu, ööbimised, aga kohalesõidu eest tuleb maksta ettevõtjatel.

Talviste teada tundis juba eelmisel aastal üks reisikorraldaja ajakeskuse vastu huvi, kohtumisi Läti reisikorraldajaga on kokku lepitud ka laupäevaks, mil Riiga sõidavad Ajakeskuse Wittenstein juhatuse liige Ants Hiiemaa ja müügijuht Kaspar Tammist.

Silja Talviste tunnistas, et kahjuks ei tundnud maakonna ettevõtjad ka oma reklaammaterjalide kaasaandmise vastu huvi.

Ta ei osanud öelda, kas põhjus võib olla inglis- ja venekeelsete trükiste vähesuses või hoopis selles, et Läti turg maakonna turismiettevõtjaid ei huvita.

Läti turismiettevõtjate huvi ja võimalike Põhja-Eestisse reisimise põhjuste väljaselgitamiseks korraldab Põhja-Eesti Turism messil küsitluse, millele vastajate vahel loosivad nad välja auhindu. Loosirattas on ka Ajakeskuse Wittenstein perepilet. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles