Järva noormaadlejad võitsid kaks medalit

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Suure-Jaanis olnud Eesti noorte vabamaadluse meistrivõistlustel käisid Järvamaa Matimehed kolme sportlasega, kes maadlesid end kuld- ja hõbemedalile.

Järvamaa Matimeeste treener Mati Sadam ütles, et noorte meistrivõistlustest võivad osa võtta kuni 17aastased maadlejad, klubi esindasid Marko Teeäär, Cen Trossmann ja Taivo Kalvik.
Sadam sõnas, et kaaluklassis kuni 54 kilogrammi sai esikoha  Marko Teeäär. «Marko õpib küll Kose gümnaasiumis, kuid käib juba kolmandat aastat meie juures harjutamas,» lausus ta. «Sel aastal on ta kroonitud ka Eesti täiskasvanute ja juunioride pronksimeheks.»

Sadam täpsustas, et Teeäärega samas klassis võistles kaheksa maadlejat ja tiitli võitmiseks oli ta vastastest üle kolmes kohtumises. «Finaalis läks ta vastamisi tugeva Tallinna maadlejaga, kellele algul jäi küll alla, kuid teisel kolmandikul pani vastase selili,» selgitas ta. «Kokkuvõttes igati hea tulemus.»
Kehakaalus kuni 46 kilogrammi tuli Cen Trossmann teiseks ja Taivo Kalvik viiendaks. Selles klassis maadles üheksa sportlast.

Sadam ütles, et nii Trossmann kui ka  Kalvik pidasid kolm kohtumist: Trossmann sai kaks võitu ja finaalis kaotuse, Kalvik võidu ja kaks kaotust. «Trossmanni puhul võis kaotuse tuua asjaolu, et eelmisel aastal maadles ta veel 42kilogrammiste poiste hulgas,» selgitas ta. «Kalvikult ootasin medalit, eks pea nüüd trennides rohkem füüsisele panustama.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles