Paide abilinnapeaks sai Janno Lehemets

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Lehemets ja Kaido Ivask
Janno Lehemets ja Kaido Ivask Foto: Lauri Talumäe/Paide linnavalitsus

Paide linnavolikogu kinnitas tänasel istungil sotsiaal- ja haridusvaldkonda juhtivaks abilinnapeaks senise linnavoliniku Janno Lehemetsa.

Linnavalitsuse liikmeks ja abilinnapeaks esitas Lehemetsa linnavolikogule kinnitada linnapea Kaido Ivask. Linnavolikogu toetas 13 poolthäälega ja ühegi vastuhääleta Lehemetsa Paide abilinnapeaks saamist. Lehemets asus ametsisse kohe pärast valimist.

Lehemets märkis, et eesootav tööpõld on suur. «Sotsiaal- ja haridusvaldkonna abilinnapea tegevusvaldkond on lai, mistõttu on palju küsimusi lahendada,» lausus ta. «Paide linnal seisavad ees teedrajavad ülesanded, mis mõjutavad kogu Järvamaad. Loodan valdkonnaspetsialistide toetusele ja olen kindel, et suudame koostöös tagada linnale parima tulemuse.»

Kaido Ivaski selgitusel on endisest abilinnapeast jäänud palju ülesandeid uuele abilinnapeale lahendada, kuid Lehemetsa tubli töö eraettevõtluses ning linnaelus voliniku ja revisjonikomisjoni esimehena annavad kindlust, et uus abilinnapea saab hästi hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles