Prügiveovabastus arvest ei päästnud

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kareda valla elanik Külli Majori selgitas, et tal on elukaaslasega vallas kaks elukohta, millest üks seisab tühjalt ja et seal prügi ei teki, esitasid nad vallavalitsusse taotluse prügiveovabastuse kohta.

Möödunud aasta 27. detsembril otsustaski vallavalitsus anda nende ühele kinnistule prügiveovabastuse.

Sellest hoolimata potsatas hiljuti nende postkasti prügivedajalt 2,92 euro suurune arve.

Majori selgitas, et helistas prügiveofirmasse Eesti Keskkonnateenused, kust sai teada, et Kareda vallavalitsus edastas prügiveost vabastatute nimekirja alles 8. veebruaril, seetõttu polnud jaanuaris neil selle kohta teavet. «Mulle öeldi sealt, et kui oleme prügiveost vabastatud, siis ei pea arvet tasuma,» sõnas ta.

Prügiveofirmale tal etteheiteid pole, sest nemad tegid oma tööd ega teadnud, millised kinnistud on vabastuse saanud, millised mitte.

Kareda vallavanem Triin Pobbol selgitas, et kuulis probleemist teisipäeva õhtul ja pole jõudnud selgust majja saada, sest selle valdkonnaga tegelev ametnik on haige. Pobbol lubas asja uurida ja siis teada anda, kui palju inimesi asjatu arve said ja kuidas antud juhul prügifirmale tühisõitude eest maksmine käib. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles