Pärandi sihtkapital ootab taotlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa Kogukonnafond on kuulutanud välja stipendiumitaotluste vastuvõtu Järvamaa Pärandi sihtkapitalist.

Aega taotlusi esitada on  21. märtsini meiliaadressil ekspert@kogukonnafond.ee. Taotlusvorm on kättesaadav veebilehel www.annetuskeskkond.net Järvamaa Kogukonnafondi alalehelt.

Kogukonnafondi nõukogu esimehe Valev Väljaotsa selgitusel on tänavu jagada 496 eurot ning vastavalt statuudile võib ühe taotluse suurus olla 60–248 eurot. «Eelmisel aastal toetati stipendiumidega August Jürima 125. sünniaastapäevaks mälestus- ja infotahvli valmistamist ning paigaldamist Koeru kalmistule, Kareda 800. juubeli trükise «Kareda, Muinas-Järvamaa süda» väljaandmist ning VIII üle-eestilise laste ja noorte pärimusmuusikafestivali «Regilaul uues kuues» korraldamist Türil,» lisas Väljaots.

Annetused Järvamaa ajaloopärandi ja kultuuri edasikandmise heaks on oodatud SA Järvamaa Kogukonnafondi arvelduskontole  221047634001. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles