Kevadpealinn avab täna hooaja

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kalendrikevade saabumisega täna kell 13.02 algab kevadpealinna 14. hooaeg

Lustlik kevade tervitamine toimub Türi kesklinna pargis, on kirjas Türi valla kodulehel.

Korraldustoimkond ootab kell 12.45 inimesi Türi kesklinna parki, et üheskoos tervitada saabuvat kevadet. Murumoori ning vareste Klaara ja Veera eestvedamisel lauldakse kultuuripärandi aastale kohaselt regilaulu, parki paigaldatakse uus linnukodu, käivitatakse muruniiduk ning maalida saab suurt kevadpilti. Seejärel saab kultuurimajas vaadata Oskar Lutsu „Kevade“ ainetel kevadpealinna töögrupi poolt meisterdatud lühifilmi ning lastele ja noortele mõeldud muusikalist mängufilmi „Kevad südames“, on kirjas tyri.ee kodulehel.

Esimesel kevadpäeval korraldab Türi noortekeskus Türi valla lasteaedadele kevadise seiklusmängu „Tere, kevad“ ja ka Türi talisuplejad on lubanud Türi järves oma esimese kevadsupluse teha.
Laupäeval, 23. märtsil kell 20 toimub Türi kultuurimajas Murumoori vastuvõtt ja lilleline kevadpidu ansambliga „Igatahes“.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles