Keskerakond nõuab aru teehoolduse kohta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Sarapuu kunakiviteed ehitamas
Kersti Sarapuu kunakiviteed ehitamas Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavolikogu keskfraktsioon esitas linnapeale arupärimise teede talvehoolduse kohta.

Linnavolikogu keskfraktsiooni esimees Kersti Sarapuu selgitas, et arupärimise tõukeks sai Järva Teatajas avaldatud kommentaarid teede halva seisu kohta ning ka Äripäeva artikkel, kus tööde tegija tunnistas, et pole täitnud tööülesandeid nõutaval tasemel.

«Meie poole on pöördunud ka arvukalt linnakodanikke seoses väga libedate ja lumerohkete teedega, siis võtsime välja hanketingimused, mida Paide linnas tuleb teede hooldajal täita,» selgitas Sarapuu.

«Et Äripäev heidab kahtlust suunatud pakkumisele, soovime meie teada, kas linnavalitsus on teinud ettekirjutusi tööde tegijale või mitte.»

Sarapuu meelest on ju tänuväärne, et linn soovib pakkuda elanikele maksimaalselt head teenust, kuid see eeldab ka korralikku järelevalvet, et ära hoida spekulatsioone nii hinna suuruse tegelikult tehtud tööde kui ka nn suunatud pakkumise puhul.

Äripäev kirjutab 13. veebruaril, et Paide linn kirjutas tänavate hoolduse hankesse talvise lumekoristuse ülikõrged nõuded. Hanke võitis kohalik firma ja tegelikkuses tänavate olukord hankes nõutule ei vasta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles