Ganvix läheb meistriga lahingusse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Ganvix (sinises)
Türi Ganvix (sinises) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalis läheb Türi Ganvix JK täna õhtul kl 20 Tallinnas Sportland Arenal vastamisi valitseva Eesti meistri Nõmme JK Kaljuga.

Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Ganseni sõnul saavad nad mänguks kokku parima koosseisu, mis hetkel võimalik. «Vigastuste ja töökohustuste tõttu on puudu kolm meest, kuid kasutame abijõude duublist,» täpsustas ta. «Arvan, et selleks mänguks on mehed ka tunduvalt paremini motiveeritud kui näiteks teise liiga kohtumisteks. Loodan, et iga meie väljakumees annab endast 101% ja et seda soodustab mängul valitsev õhkkondki!»

Kuigi Nõmme Kalju kuus korda nädalas toimuvatele treeningutele on Ganvixil vastu panna meestepuuduses juhukokkusaamised (tavaliselt kaks korda nädalas- toim), lubas Gansen, et nad kaotama ei lähe. «Loomulikult olen ma realist ja meil ei ole muud variant kui mängida kaitsest lähtuvalt,» avaldas ta.

Mängueelseid kommentaare loe siit!

See on Türi Ganvixil kolmas kord jõuda karikavõistlustel kaheksa parema hulka. Meistriliiga ja ühe esiliiga klubi kõrval on Ganvix taas ainus konkurentsi jäänud teise liiga võistkond. Karikavõistlusi alustanute hulgas olid kõik seitse Järvamaa võistkonda.

Poolfinaali on juba pääsenud Tartu JK Tammeka. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles