Linnavolikogu esimees: kuidas saada linna palgal olevad kojamehed tööle

Tiit Reinberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Lehemets ja Tarmo Alt veavad lehti
Janno Lehemets ja Tarmo Alt veavad lehti Foto: Hele Pärn

Paide linnavolikogu esimees Tarmo Alt kirjutab Facebookis, et pole rahul linna palgal olevate majahoidjate ja kojameeste tööga.

Alt kirjutab: «Kuidas saada linna palgal olevaid majahoidjaid, kojamehi Paide linnas tööle? Tõsiselt keeruline probleem juba pikki aastaid. Paide on väga kena väikelinn ja palju muudaks paremaks juba heal tasemel heakord! Kahjuks ei suuda me oma linna territooriume korras hoida.

Üleeile käisin Vallimäel, koristasin prahti ja vestlesin sealse koristajaga. Tema arvas, et mis sest korjata! See puhutakse pärast puhuritega nagunii millalgi ära!

Purukspekstud lambikuplite klaasikilde ei korja ta seetõttu ära, et nende järgi on pärast hea vaadata, milline lamp katki on!!! Kuidas küll sellisest suhtumisest üle saada? Selge on see, et palk on nigel ja mehed on nagu on ja koormused tuleks ehk üle vaadata.

Samas on kindel, et kõigepealt tuleb mehed tööle õpetada ja siis ka pidev järelevalve kindlustada, et töö tehtud oleks. Niisiis olen seda pisikest ristikäiku juba alustanud ja loodan, et suudan sellega ka mingi uue tasemeni meie kodulinna heakorras jõuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles