Laat näitab taaskasutusmoodi

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutuslaat. Pilt on illustratiivne.
Taaskasutuslaat. Pilt on illustratiivne. Foto: Foto Andrus Eesmaa

Laupäeval, 11. mail saavad soovijad Türi kultuurimaja juures vahetada taimi ja asju. Rohevahetus ja taaskasutuslaat „Ühe vana, teise uus“ on avatud kella 10-14ni.

Korraldajate teatel pole vaja taaskasutuslaadale tänavu eelnevalt end kirja panna, küll aga tuleb kaasa võtta müümiseks või vahetamiseks vajalik alus, olgu selleks laud, redel, pink, tekk, koormakile või midagi muud. Laat on kõikidele osalejatele tasuta.

Erinevalt varasematest kordadest pakuvad aga korraldajad sel aastal võimaluse jälgida moedemonstratsiooni taaskasutatud asjadest ning töötubades on võimalik mõni riideese uueks disainida. Laada korraldaja Ester Pindmaa sõnul tuleb uuendamist vajav riideese endal kodust kaasa võtta. Töötoa kahe-eurone osalustasu sisaldab kaunistamiseks vajalikke materjale ning juhendaja nõuanded. «Moeshow algab kell 11 ja seda korraldavad Iti-Pätrik Järve ja Pille Viigipuu,» täpsustas Pindmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles