Linnameeskond võttis revanši

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Premium liigas toimusid  eile kümnenda vooru mängud. Päev oli võidukas ka Paide linnameeskonnale. 

Paides Linnameeskond revanšeeris 2:1 võiduga eelmise vooru kaotuse JK Tallinna Kalevile, teatab Eesti Jalgpalliliit oma koduleheküljel. 

Esimese värava sai Paide Linnameeskond kirja juba viiendal mänguminutil, kui Ervin Kõlli karistuslöögile sai pea vahele vastasvõistkonda kuuluv Mikk Sillaste, mistõttu läks see mänguprotokolli kui oma värav. 

JK Tallinna Kalevi mängija Elvis Liivamägi viigistas mängu 18. minutil löödud penaltist. 

Teise poolaja alguses, mängu 55. minutil läks Linnameeskond juhtima 2:1, kui Ervin Kõlli löödud karistuslöök vastaste väravas maandus. 

Mängu oli jälgimas umbes 260 pealtvaatajat. Järva-Jaani vallavanema hinnangul oli tegemist valdavalt vastasmeeskonna fännidega. "Meile kaasaelajaid oli 0, hõikajaid 3. Kahjuks ei saanud ka ise seekord veel häält üles võtta," jagas Saar FB vahendusel muljeid. Mänguilu ta sellest kohtumisest siiski ei leidnud. "Kuid võit on võit ja revanš oli magus," lisas ta. 

Võidu said kirja ka turniiritabeli kaks edukamat. Kuressaares kaotas FC Kuressaare Tallinna FC Levadiale 0:1, Tartus aga Tammeka Nõmme JK Kaljule 0:3. 

Sportland Arenal oli aga Tallinna FC Infonet 1:0 parem Narva JK Transist, kes jätkab seega endiselt võiduta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles