Laulupidu kajastub joonistustes

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kabala rahvamaja korraldab joonistusvõistluse "Kabala laulu- ja tantsupidu", kuhu oodatakse osalema noori joonistushuvilisi, alates lasteaialastest kuni 18aastaste noorteni.

Võistluse korraldajad on tingimuseks seadnud selle, et võistlustöö peaks edasi andma lapse ettekujutuse sellest, mis on nende arvates Kabala laulu- ja tantsupidu. Joonistamiseks võib iga osaleja valida omale meelepärased vahendid: pliiatsid, viltpliiatsid, vesivärvid, guashvärvid jne.

A4 formaadis paberil võistlustöö tuleb toimetada hiljemalt 1. juuniks Kabala rahvamajja (Sauna 2, Kabala küla, Türi vald, 72001), võistlustöö pöördele tuleb kleepida ettikett, kus on kirjas autori nimi, vanus, kooli või lasteaia nimi ja kontaktandmed.
Võistlustöödest koostatakse näitus, mis pannakse Kabala laulu- ja tantsupeol külastajatele vaatamiseks välja.
Parim joonistus kuulutatakse välja 15. juunil toimuval Kabala Küla ja Naabrite päeval ning seda  kasutatakse Kabala laulu- ja tantsupeo plakatite, tänukirjade, kavade ja muu materjali reklaamtrükistel
Võidutöö autor pääseb Kabala laulu- ja tantsupeole tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles