Muuseumi juht läheb kutseharidust arendama

Tiit Reinberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide raekotta kogunenud poolesajale Järvamaa muuseumi pärast südant valutavale inimesele jagasid selgitusi kultuuriministeeriumi asekantsler Anton Pärn (vasakult), Paide linnavolikogu esimees Kersti Sarapuu ja Järvamaa muuseumi direktori kt Valev Väljaots.
Paide raekotta kogunenud poolesajale Järvamaa muuseumi pärast südant valutavale inimesele jagasid selgitusi kultuuriministeeriumi asekantsler Anton Pärn (vasakult), Paide linnavolikogu esimees Kersti Sarapuu ja Järvamaa muuseumi direktori kt Valev Väljaots. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa muuseumi direktori kt Valev Väljaots, kes kaotab 1. juulist töö, sest muuseum liitub ajakeskusega Wittenstein, asub tööle Järvamaa kutsehariduskeskusse.

Väljaots selgitas, et töötab praegu veel muuseumis ja uut töölepingut pole sõlminud, kuid tunnistas, et on andnud nõusoleku asuda augustist tööle kutsehariduskeskuse arendusjuhina.

Kahe töökoha vahele jääva kuu aja jooksul tahab Väljaots viia end kurssi end uue töökohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles