Maastikuratturid alustasid Türil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi rattapoe maastikurattasõidus seeriavõistluse I etapp Tolli metsa terviseradadel.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Türi rattapoe maastikurattasõidus seeriavõistluse I etapp Tolli metsa terviseradadel. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal algas Türil Tolli metsa terviseradadel Türi rattapoe maastikurattasõidu seeriavõistlus. Esimesest etapist võttis osa 52 ratturit.

Seeriavõistluse peakohtuniku Mati Sadama lootus näha rajal 50-60 ratturit täitus. Sadama hinnangul oli kohal maakonna põhituumik, lisaks tavapäraselt külalisvõistlejad nii Vändrast kui ka Tallinnast. «Inimesi tegi kaasa erinevate eesmärkidega, oli nii neid, kes sõitsid Türile tutvuma seitsmendate Järva suvemängude rajaga, kui ka neid, kes valmistasid end ette mõneks suuremaks rattamaratoniks,» selgitas ta.

Rajameistrid olid põhidistantsi valinutele ette valmistanud 4,5 km katsumuse. Sadama hinnangul see tugeva ettevalmistusega ratturitele siiski suurt peavalu ei valmistanud, kuid hobisõitjad võisid kimpu jääda näiteks järskudest kraavidest üleminekutega. Korraldajate meelest oli raja raskusaste siiski keskmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles