Kuum suvepäev meelitas randa sadu noori

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi tehisjärv.
Türi tehisjärv. Foto: Kristo Kivisoo

Tänavu juba kuuendat korda toimuv Türi valla noortepäev oli suurima osavõtuga, selles mängis olulist rolli imeilus suveilm.

Seiklus-sportliku raja «Läheb madinaks 2009» läbimiseks oli end eelregistreerunud kümme võistkonda, stardipaugu andmise ajaks oli rannas päevitajatest ja võrkpalli mänginud noortest moodustunud veel kuus, kes kõik astusid võistlustulle priipääsmete pärast õhtusele peole, kus peaesinejaks Ska Faktor.
Türi valla noorsootööspetsialist Sulo Särkinen hindas noortepäeva kordaläinuks. «Ilm on meid soosinud ja osavõtt on väga hea, ka kutsutud sõprusnoortekeskused on kohal,» sõnas ta.

Noortepäev pakkus igaühele midagi: pisematele näomaalinguid ja tasuta etendusi, noortele tantsutöötubasid, noortefilmi ja võistluseid.
Õhtusel peol astuvad Veskisillal üles ka kohalikud bändid Fliplike ja XSortiment, plaate keerutavad viis eelmisel aastal diskorikoolituse läbinud noort.(JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles