Järvajaanilased naerutasid saarerahvast

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eelmisel aastal Järvamaa publikut vaimustanud Järva-Jaani näitetrupp andis komöödiafilmi "Siin me oleme" ainetel valminud teatrietendusega "Suvitajad" reedel ja laupäeval Muhus asuva Vanatoa turismitalu õuel kolm külalisetendust. Publik oli kohale tulnud nii mandrilt kui saarelt.

Lavastaja Ülle Vaas ütles, et lõppkokkuvõtted on veel tegemata, ent hinnanguliselt käis etendust vaatamas ligi kolmsada inimest. "Kõige vahvam oli see, et umbes kaheksakümmend inimest sõitis spetsiaalselt meie etendust vaatama Järva-Jaanist." Näitetrupp võttis saarele kaasa ka kõik vajalikud rekvisiidid, sealhulgas vana "maanteemuhu" ning isegi koerakuudi.

Koguva külas asuv Vanatoa turismitalu oli igati sobiv paik, kus legendaarset komöödiatükki etendada, sest just seal külas toimusid kolmkümmend kuus  aastat tagasi  filmi "Siin me oleme" võtted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles