Konesko võitleb tellimuste vähenemisega

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konesko tegevjuht Mart-Järvo Hirtentreu sõnul sai ettevõte 20 aastat tagasi alguse elektrimootorite staatorite mähkimisest. Pildil üks suurim elektrimootor, mida toodetakse Koerus.
Konesko tegevjuht Mart-Järvo Hirtentreu sõnul sai ettevõte 20 aastat tagasi alguse elektrimootorite staatorite mähkimisest. Pildil üks suurim elektrimootor, mida toodetakse Koerus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koeru suurim tööandja, masina- ja metallitööstusettevõttel ASil Koneskol on alates eelmise aasta teisest poolest tööd tublisti vähemaks jäänud, kirjutab tänane Äripäev.

Ettevõtte suuromaniku Mart-Järvo Hirtentreu sõnul on firmad, kellele Konesko allhanget teeb, tellimuste mahtu vähendanud, eriti mõjutab ettevõtet Skandinaavia turg. «Selleks aastaks kindlasti kasvu ei prognoosi, rõhk on pandud uutele klientidele, et leida juurde koostööpartnereid ja müüa oma tehnoloogilisi võimalusi,» ütles Hirtentreu.
Pikem lugu tänases Äripäevas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles