Sargveres räägitakse eluiga lühendavatest haigustest

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sargvere MESi tegevjuht Leila Joosepson on toonud kolme kuu ettevõtmistega elevust ka baroksesse mõisahoonesse. Uuenenud mõisapark ja selle pergolagi peaks tema meelest möödujate pilke püüdma.
Sargvere MESi tegevjuht Leila Joosepson on toonud kolme kuu ettevõtmistega elevust ka baroksesse mõisahoonesse. Uuenenud mõisapark ja selle pergolagi peaks tema meelest möödujate pilke püüdma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sargvere mõisas homme toimuval loengul saab hiina meditsiini konsultantidelt teada, mis kahjustavad veresooni ja millised looduslikud vahendid aitavad tervist korrastada.

Sargvere mõisas neljapäeval kell 18 algaval loengul “Kapillaarid – meie teine “süda" räägivad traditsioonilise hiina meditsiini konsultandid Aivar Villems ja Tiia Vilkost, mis on need viis peamist haigust, mis eluiga lühendavad. Saab teada, mis kahjustavad veresooni, kuidas neid probleeme ennetada, millised energeetilised mineraalid on tervise väikesed, aga võimsad abimehed.

Räägitakse ka loodusest tervise teenistuses ja sellest, millised looduslikud vahendid aitavad tervist korrastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles