Summerjam peibutab Smilersi ja vahupeoga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Tõnu Kruusimäe

Laupäeva õhtul on Türi lauluväljakul suur suvepidu Summerjam 2013. Peaesineja on ansambel Smilers, öötundidel tehakse aga algust enneolematu vahupeoga.

Peo üks korraldaja Siim Pohlak ütles, et tegu on kuuenda Summerjamiga. Sel korral teevad peo eriliseks ansambel Smilers, mis Pohlaku teada pole Türil varem esinenudki või on seda teinud väga kaua aega tagasi, uhkete valguslahendustega lavakujundus ning Riiast kohaletoodavad kaks võimsat vahukahurit.

Väravad avatakse külastajatele kell 21, Smilers asub esinema tund aega hiljem, kell 23.30 on kord «Eesti otsib superstaari» saatest tuntud Karl-Erik Taukari ja keskööl Renate käes. Diskorid alustavad oma etteasteid kell 00.30 ning vahumöll läheb lahti kell üks öösel. Pidu lõpeb kell kolm. Alla 12aastastele lastele on sissepääs tasuta, kuid seda vaid koos vanemaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles