Järvalasi hakkavad sõidutama uued bussid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Paides Pärnu tänaval bussi oodanud Sirje Lantsov ja tema tütred, kolmene Anna-Ella ja kaheksane Aniita on ka praeguste bussidega rahul, kuid usuvad, et uued on kindlasti mugavamad. Eile valmistas neile busside vanusest suuremat muret asjaolu, et peatuses polnud üleval bussisõidugraafikut.
Eile Paides Pärnu tänaval bussi oodanud Sirje Lantsov ja tema tütred, kolmene Anna-Ella ja kaheksane Aniita on ka praeguste bussidega rahul, kuid usuvad, et uued on kindlasti mugavamad. Eile valmistas neile busside vanusest suuremat muret asjaolu, et peatuses polnud üleval bussisõidugraafikut. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel aastal peaksid maakonna liinidel ringi vurama üksnes tuliuued bussid. Kas see juhtub 1. aprillist või hiljem, sõltub kohtuveskite jahvatamise kiirusest.

Kuigi hange, mis selgitab välja ettevõtte, kelle bussid sõidavad järgneval kaheksal aastal Järva maakonna liinidel, on kohtusse kaevatud, võib juba praegu olla kindel, et edaspidi hakkavad siin sõitma vaid uued bussid.

Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektor Harri Lepamets selgitas, et liinid on jagatud kolme rühma ja juunis lõppenud hankele tegi pakkumise kuus firmat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles