Selguvad parimad ettevõtjad ja turismiarendajad

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilplala teemapargi eestvedaja Helena Siiroja keedab kilplaste koja vastvalminud saalis sooja teed ja lubab, et kui pargis möllavad lapsed peaksid oma viltustesse tassidesse tee peale ka piima tahtma, siis seda saab otse lehma suust.
Kilplala teemapargi eestvedaja Helena Siiroja keedab kilplaste koja vastvalminud saalis sooja teed ja lubab, et kui pargis möllavad lapsed peaksid oma viltustesse tassidesse tee peale ka piima tahtma, siis seda saab otse lehma suust. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva maavalitsus kuulutas välja konkursid „Järvamaa parimad ettevõtted 2013“ ja „Järvamaa parimad turismiarendajad 2013“. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 7. oktoober 2013.

Maavalitsuse koduleheküljel oleva info kohaselt võib konkursile „Järvamaa parimad ettevõtted 2013" esitada Järvamaal tegutsevaid äriühinguid, kelle tegevus on enim mõjutanud Järvamaa elukeskkonda, inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ning on aidanud kaasa maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule. Hindamise aluseks on kandidaadi eelmise aasta tegevus ja eelmise aasta majandusaasta aruanne.

Konkursil selgub Järvamaa aasta ettevõte suur-ja väikeettevõtete kategoorias, edukas noor ettevõte ja tublim piirkonna edendaja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles