Skaudilaagri tegutsemisrõõmu jätkub ka külalistele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagametsa laagris on külalisrühmana ka noorkotkad ja kodutütred üle Eesti. Järvamaalt on juhendaja Siiri Sitskaga kaasas Külli Varblane ja Birgit Sitska. Laupäeval hakkas rühm ehitama varjualust, pildil tassib palki Oliver Kuks (esiplaanil) Tallinnast.
Tagametsa laagris on külalisrühmana ka noorkotkad ja kodutütred üle Eesti. Järvamaalt on juhendaja Siiri Sitskaga kaasas Külli Varblane ja Birgit Sitska. Laupäeval hakkas rühm ehitama varjualust, pildil tassib palki Oliver Kuks (esiplaanil) Tallinnast. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeval algas Eesti skautide ühingu ja Eesti gaidide liidu suurlaager Tagametsas. Lisaks omadele on külas välismaalased ja kolmapäeval on külla oodatud ka skautlusest-gaidlusest väljaspool asuvad inimesed.

Laagri avalike suhete juhi Liina Siniveeri ütlust mööda on laager sedapuhku pühendatud rahvusvahelisele astronoomia aastale ja kannab nime «Tähemets». Täheteadusega on seotud paljud laagri tegevused, näiteks uuritakse kolmel päeval kuut planeeti.


Siniveer ütles, et külalised, kes kolmapäeval laagrisse tulevad, võivad ehk isegi skaudipisiku saada. «See on ju palju toredam kui käia trennis või näiteringis, meie saame siin kõiki neid asju korraga teha,» märkis ta.
Seda, et laagrikülalisel igav hakkaks, kartma ei pea, sest nad haaratakse kaasa kõigisse tegevustesse ja õhtul lõbutsetakse koos suurlõkke ääres. «Skaut tuleb ise su juurde tutvust tegema,» ütles Jervson. «Skaudid on sõbralikud ja nendega on väga lihtne suhelda,» lisas Rande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles