Omavalitsustöötajad sõidavad tööpäeval kontoritest laagrisse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm aastat tagasi toimus Järvamaa omavalitsuslaager Väätsa vallas.
Kolm aastat tagasi toimus Järvamaa omavalitsuslaager Väätsa vallas. Foto: Urmas Glase

Homme toimub Roosna-Allikul Järvamaa omavalitsuslaager, kuhu sõidavad meelt lahutama ja üksteiselt mõõtu võtma vallavalitsuste, Paide linnavalitsuse, maavalitsuse, omavalitsuste ühisasutuste töötajad ja omavalitsuste volikogude liikmed.

Järvamaa Omavalitsuste Liidu sekretär Helje Mets lootis, et kuigi tegemist on tööpäevaga, saavad laagrisse tulla ka need inimesed, kes pole praegu puhkusel. «Kindlasti on neidki, kes on varem mingid kohtumised kokku leppinud ja seetõttu tulla ei saa,» lisas ta.

Laagris osalemine maksab 150 krooni. Mets ütles, et olenevalt vallast tuleb see kas inimestel endil tasuda või makstakse see kinni omavalitsuse eelarvest.
Laagrit läbiv teema on võetud sellesuvisest üldlaulu- ja tantsupeost ning see kannab nime ÜhesOlemine. Võistlusaladeks on teadmiste kontroll, jõukatsumine, orienteerumine ja temaatiline eeskava.
Varasematest laagritest on osa võtnud 120-130 inimest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles