Esimene vastvalitud vallavanem asub ametisse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Saldre
Peeter Saldre Foto: Andrus Eesmaa

Kaks nädalat tagasi valitud omavalitsuste volikogudest asus esimesena vallavanemat valima Roosna-Alliku vallavolikogu.

Täna kell 14 kogunenud Roosna-Alliku vallavolikogu valis üksmeelselt vallavanemaks Peeter Saldre, kes on töötanud samal kohal viimased neli aastat.


Saldre kinnitas, et on valmis vallavanemana jätkama ka järgmised neli aastat. «Mul on heameel jätkata, sest enam ei kulu aega sisseelamiseks ja saab kohe igapäevatööga edasi minna,» sõnas ta.

Järgmise nelja aasta suurimaks tööks peab Saldre vee- ja kanalisatsiooniprojekti, mille käigus saavad uued torud maasse Viisu küla ja Roosna-Alliku alevik. «Sisuliselt kaevatakse ka siin kõik teed üles nagu hiljuti Paide linnas,» märkis ta.

Saldre tunnistas, et astub uuesti vallavanema ametisse raskel ajal ja peab isegi minema kolmapäeval kümnepäevasele palgata puhkusele. «Üksikisiku tulumaksu laekumine on kõikjal vähenenud ja nii ka meie vallas,» märkis ta.

Saldre ütles, et kuigi palgata puhkusele ei lähe keegi hea meelega, on see siiski parem, kui lihtsalt palka vähendada. «Selle aja saab inimene siiski puhata,» lisas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles