Haigused haridusasutusi sulgenud pole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Novembri kolmandal nädalal oli Järvamaal ülemiste hingamisteede ägedaid nakkusi kaks korda rohkem kui teisel nädalal, kuid võrreldes eelmise nädalaga pole haigestunuid palju juurde tulnud.

Novembri teisel nädalal oli ülemiste hingamisteede ägedaid nakkusi 166 inimesel, tuvastamata gripp diagnoositi 31 inimesel.

Novembri kolmandal nädalal oli ülemiste hingamisteede ägedaid nakkusi 321, tuvastamata grippi oli 54 juhtu. Eelmisel nädalal oli ülemiste hingamisteede ägedaid nakkusi 387 ja tuvastamata grippi 76 juhtu.

Tallinna tervisekaitsetalituse Järvamaa osakonna spetsialist Maie Laos ütles, et viimase kahe nädala jooksul on pidanud ka kõik Järvamaa lasteasutused saatma talitusele puudujate arvud.
Puudujate arvud edastanud koolide hulgas oli kõige kõrgem haigestunuid Imavere põhikoolis, kus möödunud nädalal puudusid I-III klasside õpilastest rohkem kui pooled.

Kooli direktor Raivo Tamm ütles, et olukord pole küll kiita ja õppetöö on haiguste tõttu kindlasti kannatanud, kuid nii palju lapsi veel haigestunud pole, et peaks kooli sulgemise peale mõtlema või kuskil klassis tunnid täiesti ära jätma.
Väätsa põhikooli algkooliosas oli haigestunuid 34 protsenti, ülejäänud koolides oli olnud puudujaid alla 30 protsendi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles