Järva-Jaani volikokku pürginud naine paljastab taas oma kehavõlusid

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margot Truuver
Margot Truuver Foto: AFP / Scanpix

Isamaa ja Res Publica liidu ridades Järva-Jaani volikokku kandideerinud Margot Truuver näitab internetis taas oma paljaid pilte.

Õhtuleht kirjutab, et varem iha.ee-s mehepoegi võlunud, Järva-Jaani volikokku kandideerinud ja üheksa häälega sealt välja jäänud 28aastane naine on paljastavate piltidega kolinud nüüd lehele www.sexinestonia.com.

Kui iha.ee-s teatas Truuver enesetutvustuses, et ei saa ise ka aru, miks ta seal on, ja kui mõistust oleks, võib-olla ei olekski, siis sexinestonia.com lehel on kirjas: «Nüüd tean, milleks siin lehel olen... lihtsalt, siin leidub toredaid inimesi, kellega suhelda ja mõtteid vahetada, kellega kuskil mujal oleks võimatu tutvuda...ja mitte seksi teemal, vaid lihtsalt maailma asjade üle arutada...eks igaüks ise teab, milliseks selle lehe teeb... minu jaoks on see täiskasvanud, arukate (mõni või siis palju erandeid välja arvata) inimeste lehekülg...»

Kahe lapse ema Margot Truuver kinnitab Õhtulehele, et tema pilte on paljudes kohtades. Küsimusele, kas reaalses elus ei saagi toredate inimestega kohtuda, vastab ta: «Kindlasti saab, aga seda on liiga keeruline seletada, siin (telefoni teel). Sellised jutud räägitakse inimeselt inimesele.»

Aga kui sellised pildid üles seatud, tekivad küsimused.
«Sellised pildid? Millised sellised?» imestab Truuver. «Ma nagu ei häbene rannas käia ja saunas olen kah käinud, aga need ei olegi ju päris alastipildid.»
Võib-olla on sel juhul küsimus lehekülje nimes - sexinestonia.com? «Seda kindlasti, jah,» ütleb Truuver.

Link fotodele

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles