Veel loetud päevad saab valida aasta tegu

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal võttis segakoor Suisapäisa Albu toiduaidas vastu Järvamaa aasta teo tiitli ja Mari Vaaderpalli gobelääni  «Lend».
Eelmisel aastal võttis segakoor Suisapäisa Albu toiduaidas vastu Järvamaa aasta teo tiitli ja Mari Vaaderpalli gobelääni «Lend». Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva Teataja ja Järvamaa omavalitsuste liit korraldavad aasta teo konkurssi juba seitsmendat aastat.


Järva Teataja peatoimetaja Arnika Tegelmann lausus, et aastad pole vennad. «Pole sugulasedki, sest selle aasta valik erineb tuntavalt eelmise aasta omast,» lausus ta.

«Kui eelmisel aastal hääletati võitjaks segakoor Suisapäisa laululahinguaasta ja kaheksa nominendi seas oli vaid kaks valminud ehitust, siis tänavu on neid kümnest suisa seitse – Järvamaal oli ehitusaasta.

Et valida kümnest see kõige tegusam tegu, on otsustamisjärg järvakate käes. Selleks tuleb küsitlustalongil (leiab Järva Teataja paberlehest) eelistuse ette kasti teha rist. Iga valija tohib ära märkida vaid ühe teo, tema meelest kõige tähtsama.
Talong lõigake ajalehest välja ja tooge või saatke aadressil: Väike-Aia 5, 72 711 Paide.

Eelistuse võib lähetada ka e-posti teel aadressil: arnika.tegelmann@jt.ee, hääletada saab ka Järva Teataja kodulehele (lehekülje paremal servas olev gallup) ja Järva internetiportaalis:  www.jarva.ee , samuti kõigis raamatukogudes.

 Hääli on aega anda kolmapäevani. (JT)

Aasta teo nominendid

Paide Püha Risti kiriku tornikiiver

Üldlaulupeo dirigent Ants Oidekivi

Koguteos "Järvamaa"

Paide spordihall

Kaitseliidu Järva maleva uus õppehoone Lõõlas

Paide kunstmurustaadion

PAIde lasteaed

Paide avatud noortekeskuse uus hoone

Järvamaa noorte filmid (sealhulgas Eesti esimene veebiseriaal "Ohver")

Renoveeritud Koigi mõisahoone

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles