Šokis autojuht jalutas õnnetuspaigalt minema

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Tallinna-Tartu maantee 61. kilomeetril Mustla-Nõmmel juhtus pühapäeval kella 10.45 ajal liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaldus Tallinna poole liikunud 76-aastane Albert Ladaga vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Tartu suunas liikunud Fordiga, mille roolis oli 53-aastane Ülo.

Pärast kokkupõrget paiskus Lada üle vastassuunavööndi teelt välja, Ford jäi sõiduteele. Autodes ühtegi kaasreisijat ei olnud, mehed vigastada ei saanud. Kui liiklusõnnetuse väidetav põhjustaja, 76aastane Albert jäi pärast kokkupõrget päästjaid ja politseinikke ootama, siis mingil põhjusel otsustas Fordi juht minema jalutada. Mees põhjendas oma tegu sellega, et oli šokis.

Politseinikud leidsid auto juurest lahkunud Ülo tänu kaasliiklejatele üles, mees kõndis õnnetuspaigast umbes paari kilomeetri kaugusel maantee ääres.

Mõlemad autod said kokkupõrkes niivõrd tõsiseid kahjustusi, et nende ära veoks oli vaja tellida treilerauto. Üks avariilistest sõidukitest viidi Paidesse tasulisse parklasse, teine aga omaniku koju.
 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles