Maakonna parimad õpetajad sõidavad vastuvõtule

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi klassiõpetajad Siiri Sitska (vasakul) ja Ivi Kukk tõdevad, et kuna õpetajatele ei pakuta erinevaid õppemänge, ei jää muud midagi üle, kui pea tööle panna ja neid ise teha. Pildil näitavad nad lastele suure ja väikse algustähe õppimiseks tehtud silte.
Paide gümnaasiumi klassiõpetajad Siiri Sitska (vasakul) ja Ivi Kukk tõdevad, et kuna õpetajatele ei pakuta erinevaid õppemänge, ei jää muud midagi üle, kui pea tööle panna ja neid ise teha. Pildil näitavad nad lastele suure ja väikse algustähe õppimiseks tehtud silte. Foto: Andrus Eesmaa

SA Innove koostöös Haridus- ja teadusministeeriumi ning Eesti Haridustöötajate Liiduga korraldab juba kolmandat korda tunnustusüritust „Eestimaa õpib ja tänab“.

Kandidaate said esitada kõik, sealhulgas lapsevanemad, koolijuhid, omavalitsused jne. Järvamaalt esitati kokku 32 kandidaati kuues kategoorias.

Ühtki kandidaati ei laekunud Järvamaalt kategooriates: aasta tegu hariduses, kutsehariduse sõber, aasta kutseõppeasutuse õpetaja ja aasta lasteaiaõpetaja. Samas esitleb Järva maavalitsus kolme haridustöötaja tegutsemist hea praktika näitena teistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles