Endine maavanem lahkub Paide linnavolikogust

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavolikogu liige Üllar Vahtramäe peatab aastaks oma kuuluvuse, et pühenduda täielikult Türi abivallavanema kohustustele.

«Alustasin abivallavanemana tööd ajal, kui tuli ette valmistada 2010. aasta eelarvet ja otsustada struktuurimuudatuste üle,» selgitas ta. «Omaette proovikivi on, et poliitiline koostöö sujuks, otsustusprotsess oleks läbipaistev ning suhted oleksid normaalsed ka opositsiooniga.»

Vahtramäe ütlust mööda võtab Türi abivallavanema töökoht temalt lõviosa ajast, mistõttu pole võimalik pühenduda linnavolikogu tööle. «Pean oluliseks Paide valijate huvisid ja otsustasin volitused üheks aastaks peatada,» lisas ta.
Üllar Vahtramäe asendusliikmeks linnavolikogus saab ettevõtja Janno Lehemets.

Vahtramäe meelest on Janno Lehemets talle väärikas asendusliige. «Janno on viimased pool aastat tegelenud Paide linnaeelarve analüüsiga avalikele andmetele tuginedes, seega suudab ta kiiresti üle võtta minu kohustused volikogu eelarve- ja majanduskomisjoni liikmena,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles