Koolitantsul särasid mudilased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tantsufestivali Koolitants 2010 maakondlik voor tõi Paide kultuurikeskuse suure saali rahvast täis nagu alati. Sel aastal olid Järvamaa voorus esindatud kõik seitse tantsukategooriat ja pealtvaatajad said kaasa elada 26 erinevale tantsunumbrile.


Tänavu on tantsufestivali motoks „Tants toob naeru näole!". Kõige rohkem nägid žüriiliikmed tantsulusti ja mängulisust mudilaste tantsudes, selle vanuseastme tantsud valmistasid neile rõõmsa üllatuse.


Erinevalt varasematest aastatest jäävad tänavu ära piirkondlikud voorud ja aprilli esimesel nädalavahetusel toimuvale lõppkontserdile pääsevad tantsud valitakse välja maakondlikes voorudes saadud punktide põhjal. Lõppkontserdile pääseb sada tantsu, praegu on maakondlikesse voorudesse registreeritud tantse kokku 645.


Festival toimub juba 16. korda ja selle korraldajaks on Eesti Tantsuagentuur. Lõppkontserdile pääsenud tantsude kohta saab teavet alates 1. märtsist portaalist www.koolitants.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles