Maakonna kõrgeima autasu pälvisid kaks meest

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuve Kärner
Tuve Kärner Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa Vapimärgi nõukogu otsusega saavad tänavu maakonna kõrgeima autasu Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp ja Järva-Jaani Kultuurimaja direktor Tuve Kärner.

Andres Müürsepp pälvis autasu Järvamaa haigla tulemusliku ja innovaatilise arendamise eest ning Tuve Kärner silmapaistva tegevuse eest Järvamaa kultuurielu edendamisel, ajaloo- ja kultuuripärandi jäädvustamisel ning tutvustamisel.

Järvamaa Vapimärki antakse välja alates 1998. aastast. Järvamaa Vapimärk on asutatud Järvamaale osutatud teenete tunnustamiseks ja see on maakonna kõrgeim autasu. Järvamaa Vapimärki annavad välja Järva maavanem ja Järvamaa Omavalitsuste Liit Järvamaa elanikele, erandina ka Eesti ja välisriikide kodanikele, kellel on eriti silmapaistvaid isiklikke teeneid Järva maakonna ees.

Järva maavanem Tiina Oraste ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Veljo Tammik annavad Järvamaa Vapimärgid üle 23. veebruaril Paide Kultuurikeskuses toimuval Eesti Vabariigi 92. aastapäeva tähistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles