Maratonpidu toob tantsumaailma tipud Paidesse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Headhunterzi möödunudaastane esinemine Hollandis toimunud Defqoun1 festivalil.
Headhunterzi möödunudaastane esinemine Hollandis toimunud Defqoun1 festivalil. Foto: Erakogu

Teisipäeval, 23. veebruaril on Paide spordihallis tantsumuusikafestival «WinterJam 2010», mille peaesineja on Hollandi üks tuntumaid hardstyle'i diskoreid Headhunterz. Pidu algab 19 ja kestab järgmise päeva hommiku kella 7ni.


Tänavune «WinterJam» kannab alapealkirja «Our Generation» ja üritus tähistab Tre.ee pidude kümnendat aastapäeva.

Festivali peaesineja on tõeline tantsumuusika superstaar. Hollandist pärit DJ ja produtsent mängib plaate sellistel elektroonilise muusika suurüritustel nagu Qlimax, Defqon1 ja Decibel.

Lisaks astuvad Paides lavale tantsumuusika suurnimed Saksamaalt, nagu Rocco, Paffendorf, De-Grees, Alex Megane. Kokku käib laval üle kümne väliskülalise, lisaks on kohal Läti ja Tre.ee plaadikeerutajad.

«Winterjam 2010» on üles ehitatud sõuna, kus pealaval ja saali paigutatud minilavadel käib kogu aeg tegevus. Meeleolu aitavad luua videoekraanid ja võimas valgusetendus.

12 tundi kestval festivalil on avatud kogu Paide spordihoone. «Winterjamile» on pidulisi oodata ka Lätist ja Soomest sealsete korraldajate peobussidega.

Eesti pidulistel aitavad turvaliselt Paidesse jõuda mööda kuut marsruuti liikuvad peobussid, millega on võimalik tulla nii Tallinnast, Tartust, Pärnust kui ka väiksematest kohtadest. (JT)

INFO

«Winterjami» pileteid on veel osta Piletilevist, Statoilist ja Selverist hinnaga 175 krooni, kohapealt maksab pilet 200 krooni.

Lisateavet leiab internetist: www.tre.ee/winterjam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles